Witgouden oorbellen van 14-karaat goud | Sparkle Amsterdam

Gratis verzending en retour

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geleverd met certificaat

usp Gratis verzending en retour
usp Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
usp Geleverd met certificaat

Witgouden oorbellen van 14-karaat goud

Bij Sparkle Amsterdam zijn we ervan overtuigd dat stijl verborgen zit in de kleinste details. Binnen onze collectie vind je dan ook de meest verfijnde witgouden oorbellen, die je outfit een boost geven op een subtiele manier. Het kiezen van het perfecte paar echt gouden oorbellen is niet altijd makkelijk. Daarom heeft Sparkle Amsterdam een brede collectie aan witgouden oorbellen waardoor iedereen een paar oorbellen kan vinden die bij ze passen.

Echt gouden oorbellen van hoge kwaliteit

Bij Sparkle Amsterdam houden wij van hoogwaardige en stijlvolle witgouden oorbellen die een leven lang meegaan. Wij gebruiken alleen echt goud voor onze oorbellen, dus je kunt er zeker van zijn dat uw sieraden van hoge kwaliteit zijn en de lange tijd mee zullen gaan. Onze stukken zijn handgemaakt en zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit, zodat u de beste kwaliteit krijgt. Onze 14 karaat gouden oorbellen zijn vervaardigd met oog voor detail, die uw individuele stijl weerspiegelen en langer meegaan dan de laatste trends.

 

Wat is witgoud?

Witgoud is een edelmetaal met een zilverachtige glans dat vaak gebruikt wordt in sieraden. Witgoud bestaat uit een combinatie van geelgoud, zilver, palladium en/of mangaan. Vroeger werd hier nog nikkel voor gebruikt, maar tegenwoordig gebeurt dit niet meer vanwege de allergische reacties die het kan veroorzaken. Soms wordt witgoud verward met platina en zilver, omdat de kleur van allemaal erg op elkaar lijken.

 

witgouden oorbellen met diamant

 

Wat is het verschil tussen witgoud & geelgoud?

Het verschil tussen witgoud en geelgoud is allereerst natuurlijk de kleur. Witgoud wordt namelijk wel eens met zilver of platina verward, omdat deze erg op elkaar lijken qua kleur. Om witgoud te maken moet je namelijk ook gebruik maken van andere materialen naast geelgoud.

 

Oorbellen met diamant voor elk budget

Onze oorbellen met diamant komen in een breed scala van prijzen en stijlen, zodat je een mooi paar kunt vinden dat binnen jouw budget past. We hebben witgouden oorbellen voor elk budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar paar of een luxueus paar, je vindt het in onze collectie! Ook als je van plan bent om te gaan investeren in diamant met een klein budget zijn hier verschillende mogelijkheden voor.

 

Krijg je een diamantcertificaat na aankoop van witgouden oorbellen?

Alle witgouden oorbellen van Sparkle Amsterdam worden geleverd met een diamantcertificaat. Dit diamantcertificaat bevat verschillende waarden en ratings voor elk van de 4C’s. Bij diamanten gebruiken we de 4C’s die staan voor Carat (gewicht), Color (kleur), Clarity (helderheid) en Cut (slijpvorm). In het diamantcertificaat vind je bij iedere factor een toelichting, zodat je precies weet wat voor diamant je bij ons hebt gekocht. Het certificaat beschrijft de kwaliteit van elke unieke diamant. Daarnaast is het handig om te hebben mocht het sieraad gestolen worden of verloren zijn. In deze situatie kun je met het diamantcertificaat aantonen dat de diamant jouw eigendom is.

 

Hoe lang heb je garantie op oorbellen met diamant?

Bij Sparkle Amsterdam garanderen wij een levenslange garantie op echt gouden oorbellen om vrij te zijn van fabricagefouten, zoals breuk van de sluiting tot loszittende diamanten. In het geval van algemene slijtage of beschadigingen, door bijvoorbeeld onjuiste reiniging of opslag, komt de levenslange garantie te vervallen.

 

Levenslang mooie oorbellen om mee te stralen

Dankzij het tijdloze ontwerp van onze echt gouden oorbellen heb je levenslang mooie oorbellen in je bezit. Deze zijn gemakkelijk te combineren met je alledaagse of je feestelijke outfits. Onze witgouden oorbellen zijn gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. Al onze oorbellen met diamant zijn vervaardigd met echt goud, zodat ze nooit zullen aantasten of hun schittering verliezen. Je zult ze jarenlang kunnen dragen en ze zullen er altijd prachtig uitzien.

 

Hoe onderhoud je witgouden oorbellen?

Het onderhouden van echt gouden oorbellen is niet moeilijk, maar wel belangrijk om te doen eens in de zoveel tijd. Het onderhouden van de oorbellen gaat als volgt:

Stap 1 – Schenk lauw water in een kom en voeg wat groene zeep toe
Stap 2 – Leg de witgouden oorbellen in het sopje
Stap 3 – Borstel de oorbellen schoon met een zachte tandenborstel
Stap 4 – Spoel de echt gouden oorbellen af met lauw en stromend water
Stap 5 – Droog de gouden oorbellen tot slot goed af met een flanellen doek en poets deze op met een geprepareerde gouddoek.

Ditzelfde proces kan ook met afwasmiddel worden uitgevoerd. Afwasmiddel zou namelijk ook geschikt zijn voor gouden oorbellen met diamant. Diamanten kunnen namelijk best dof worden na het regelmatig dragen ervan. Zo komt er zeep, crème en vet van je huid op de diamant te zitten na verloop van tijd. Afwasmiddel breekt dat vet gemakkelijk af zonder het sieraad zelf aan te tasten.

 

Kun je één oorbel kopen?

Bij Sparkle Amsterdam verkopen we de schitterende witgouden oorbellen met diamantjes in setjes van twee. Je kunt bij ons niet één losse oorbel kopen, maar ze zijn wel goed te combineren met de andere sieraden uit ons assortiment.

 

Meer weten over gouden oorbellen?

Wil je meer weten over gouden oorbellen? Neem dan eens en kijkje op deze pagina en lees alles wat je moet weten over gouden oorbellen.

Generic placeholder image

sparkleamsterdamcom

gouden ringen met diamanten

Hey you!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop!