De gouden oorbellen van Sparkle | Sparkle Amsterdam

Gratis verzending en retour

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geleverd met certificaat

usp Gratis verzending en retour
usp Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
usp Geleverd met certificaat

De gouden oorbellen van Sparkle Amsterdam

Een van de meest gedragen sieraden op de wereld zijn dan toch wel echt de oorbellen. Eeuwenlang zijn gouden oorbellen met diamant of zonder diamant erg geliefd bij vrouwen, maar ook bij mannen. Er is ook nog eens een verschil in witgouden oorbellen en geelgouden oorbellen. Welke kleur jij het mooiste vindt is een kwestie van smaak en stijl. Bij Sparkle Amsterdam hebben we voor ieder wat wils!

Witgouden oorbellen

Witgouden oorbellen worden meestal gemaakt uit een combinatie van geelgoud, zilver, palladium en/of mangaan. Vroeger werd er nikkel met goud gemengd, maar tegenwoordig gebeurt dat niet meer. Dit komt doordat nikkel een allergische reactie kan veroorzaken op de huid. Het komt wel eens voor dat witgoud wordt verward met zilver of met platina, omdat de kleuren erg vergelijkbaar zijn.

 

Langer genieten van je witgouden oorbellen

Dankzij de goede kwaliteit van onze witgouden oorbellen gaan ze extra lang mee. Vooral als je de sieraden goed schoonmaakt en onderhoudt. Hoe maak je gouden oorbellen schoon? Dat klinkt misschien moeilijker dan dat het is. Dit kan namelijk gewoon door de oorbellen in een sopje met wat groene zeep te laten weken. Vervolgens borstel je het sieraad zachtjes met een zachte tandenborstel om loskomend vuil weg te poetsen. Na afloop spoel je de sieraden af met lauw water en droog je ze goed af met een flanellen doek. Tot slot moet je de sieraden nog even opwrijven met een geprepareerde goud doek.

 

Tijdloze 14 karaat goud oorbellen

De 14 karaat goud oorbellen van Sparkle Amsterdam zijn verkrijgbaar in witgoud en geelgoud. Het 14 karaat goud is verreweg het meest populaire type goud op de markt en dus ook bij ons. Bij 24 karaat goud bestaat het sieraad uit 100% puur goud en is dus het hoogste aantal karaat. Bij 14 karaat goud betekent het dat het sieraad bestaat uit 58,5% puur goud. Er wordt vaker gekozen voor 14 karaat goud, omdat dit een mooie prijs-kwaliteit verhouding heeft. Bij 24 karaat goud komen er sneller krassen en beschadigingen op het sieraad, omdat het edelmetaal erg zacht is. Door onze tijdloze ontwerpen van de 14 karaat goud oorbellen gaan ze extra lang mee. Hierdoor zijn ze dagelijks goed te combineren met je kleding en overige accessoires.

 

geelgouden oorbellen met diamantwitgouden oorbellen met diamant

 

14 karaat gouden oorbellen om mee te stralen

Met de 14 karaat gouden oorbellen zorgen we er gegarandeerd voor dat jij optimaal kan stralen! In ons prachtige assortiment van gouden oorbellen zit er voor iedereen wel wat tussen. Onze collectie bestaat uit oorbellen met verschillende omzettingen en diamant slijpvormen. Zo zijn alle oorbellen uniek op hun eigen manier. De oorbellen van Sparkle Amsterdam zijn verkrijgbaar in het witgoud of in het geelgoud. Daarnaast zijn de diamanten in verschillende karaten te verkrijgen.

 

Geelgouden oorbellen die een leven lang meegaan

Iedereen heeft wel dat ene paar oorbellen of die ene ketting die al jaren mee gaat en waar zoveel waarde aan gehecht is. Dat vinden wij bij Sparkle Amsterdam ook een belangrijke kernwaarde: duurzaamheid. Geelgouden oorbellen die de rest van je leven meegaan zonder te verkleuren. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon fijn om een standaard paar geelgouden oorbellen te hebben die je dagelijks kan dragen als je zou willen. Of oorbellen die je gewoon onder de douche kan dragen zonder risico te lopen dat ze verkleuren.

 

Geelgouden oorbellen met diamantcertificaat

Bij de geelgouden oorbellen met een diamant van Sparkle Amsterdam krijg je altijd ook een diamantcertificaat. Dit certificaat bevat de waarden en ratings voor elk van de 4C’s. De 4C’s bij diamanten zijn Carat (gewicht), Color (kleur), Clarity (helderheid) en Cut (slijpvorm). Bij iedere factor wordt dus in het diamantcertificaat een toelichting gegeven. Ook in geval van diefstal of verlies zijn de certificaten handig om het eigendom van een diamant aan te kunnen tonen. Het kan ook zijn dat je na verloop van tijd niet meer de precieze specificaties van je sieraad of diamant kan herinneren. Daarom is zo’n certificaat nog meer handig, zodat je altijd een beschrijving hebt van de kwaliteit van elke diamant.

 

Gouden oorbellen met briljant geslepen diamant

Bij Sparkle Amsterdam hebben we veel gouden oorbellen met een briljant geslepen diamant. Een briljant geslepen diamant is een van de meest populaire slijpvormen. Andere bekende slijpvormen zijn bijvoorbeeld baguette, prinses en ovaal. Vaak worden deze meer voor ringen gebruikt, want bij oorbellen zijn briljant geslepen diamanten vaak geliefd.

 

de 4c's van diamanten

 

Investeren in gouden oorbellen met diamant

Als je in diamanten wilt investeren kan dit op twee manieren. De eerste optie is het kopen van fysieke diamanten. De tweede optie is het kopen van kwalitatief hoge diamanten sieraden. Als je wilt investeren in gouden oorbellen met diamant is er dus sprake van de tweede optie. Het voordeel van investeren in diamanten sieraden is dat het vaak waardevoller wordt door sentimentele waarde en het vakmanschap dat nodig was om het sieraad te maken. Een minpuntje is dat het sieraad een kwestie van smaak, stijl en trend kan zijn. Daarom hebben we bij Sparkle Amsterdam bedacht om in tijdloze klassiekers te investeren. Deze klassieke gouden oorbellen kunnen dan over tien of dertig jaar nog steeds mooi gevonden worden! De waarde van de diamant zal met de tijd mee stijgen dankzij de stabiele prijsstijging en de intrinsieke waarde van de steen.

 

De prijs van gouden oorbellen van Sparkle

Bij Sparkle Amsterdam hangen de prijzen van de gouden oorbellen af van verschillende factoren. Allereerst is het aantal karaat van de diamant een belangrijke factor, omdat deze de prijs voor het grootste deel bepalen. Daarnaast is het model van de oorbellen bepalend voor de prijs. De prijzen variëren over het algemeen tussen de €329,- en €949,- bij de oorbellen.

Generic placeholder image

sparkleamsterdamcom

gouden ringen met diamanten

Hey you!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop!