Diamant en duurzaamheid | Sparkle Amsterdam

Gratis verzending en retour

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geleverd met certificaat

usp Gratis verzending en retour
usp Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
usp Geleverd met certificaat

Diamant, Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Sparkle Amsterdam willen we jou laten stralen, elke dag. It’s all about finding – and bringing out your inner Sparkle! Maar, niet ten koste van alles. Wat is immers het punt van stralen, als de aarde eronder lijdt? Daarom is duurzaamheid van de diamant een belangrijk punt voor Sparkle Amsterdam.

diamant en duurzaamheid

Kwaliteit

Allereerst staat kwaliteit voorop. Wij werken alleen met de beste materialen. Natuurlijke materialen die je leven lang mee gaan én mooi blijven. Zo is diamant de hardste grondstof die ooit op aarde gevonden is. Het is de enige edelsteen die uit slechts één element bestaat: zuivere koolstof. Die koolstof kristalliseert bij een zeer hoge druk en temperatuur, dit bijzondere proces vindt ver onder de aardkorst plaats.

Sinds een aantal jaren zijn er synthetische diamanten op de markt. Deze diamanten zijn lastig te onderscheiden van natuurlijke diamanten, deze diamanten gebruiken wij niet. Sparkle Amsterdam gebruikt in haar sieraden alleen conflictvrije diamanten. Dit zijn diamanten die worden gedolven en verscheept zonder connectie met rebellen of terreurgroepen. Om 100% garantie te geven op de echtheid van de diamanten en dat deze op een eerlijke manier zijn verkregen, levert Sparkle Amsterdam bij alle diamanten een certificaat.

duurzame sieraden

Duurzaam en bewust

De van nature onverwoestbare eigenschap van diamant, maakt het een duurzaam materiaal. Diamant is een product wat je leven en zelfs meerdere generaties mee zal gaan. Dat maakt sieraden met diamant, een investering voor het leven. Daarmee is een sieraad, met diamant, van Sparkle Amsterdam een prachtige en duurzame keuze.

Generic placeholder image

sparkleamsterdamcom

gouden ringen met diamanten

Hey you!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop!