Onderhouden gouden sieraden | Sparkle Amsterdam

Gratis verzending en retour

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geleverd met certificaat

usp Gratis verzending en retour
usp Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
usp Geleverd met certificaat

Onderhoud gouden sieraden

Als je een prachtig sieraad van Sparkle Amsterdam om je vinger, arm, oren of hals draagt, wil je natuurlijk niets liever dan dat deze zo lang mogelijk Sparkled. Dankzij onderhoud blijven de sieraden door de jaren heen stijlvol en schitterend.

onderhoud gouden sieraden

Gouden sieraden schoonmaken

De edelmetalen waar echt gouden sieraden van gemaakt zijn, zijn bijna altijd zachter dan de voorwerpen waar het mee in aanraking komt. Hierdoor kunnen er krasjes of beschadigingen in de sieraden ontstaan. Gouden sieraden verkleuren niet zo snel als zilver maar kunnen wel hun glans verliezen. Goud is een kostbaar metaal, dus wees erg voorzichtig als je je sieraden gaat schoonmaken. Het onderhoud van gouden sieraden doe je als volgt:

  • Maak een sopje met een beetje groene zeep en leg je gouden sieraden in het sopje

  • Borstel het sieraad zachtjes met een zachte tandenborstel

  • Afspoelen met lauw water

  • Goed drogen met een flanellen doek en vervolgens opwrijven met een geprepareerde goud doek

Diamanten kunnen dof worden door huidvet, zeep en crème. Het is natuurlijk heel jammer als een diamant zijn glans en schittering verliest, omdat juist de schittering een diamant onweerstaanbaar maakt. Om je stenen weer te laten schitteren kun je ze schoonmaken in een sopje met groene zeep en met een zachte tandenborstel borstelen.

onderhoud echt gouden sieraden

Juiste onderhoud gouden sieraden

Met het juiste onderhoud kun je nóg veel langer van je prachtige gouden sieraden genieten. Daarom raden wij aan om je gouden sieraden goed schoon te maken en op te poetsen. De 14 karaat gouden sieraden kun je het beste een keer per jaar na laten kijken of de setting van de diamant nog in de juiste conditie is en dan zal de juwelier jouw ring, armband, oorbellen of ketting meteen polijsten zodat je weer kunt shinen!

Generic placeholder image

sparkleamsterdamcom

gouden ringen met diamanten

Hey you!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop!