Elegante 14 karaat gouden ring voor dames | Sparkle Amsterdam

Gratis verzending en retour

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geleverd met certificaat

usp Gratis verzending en retour
usp Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
usp Geleverd met certificaat

Elegante 14 karaat gouden ring voor dames

14 karaat gouden ringen zijn echte aandachttrekkers. Wanneer iemand een gouden ring met diamant om zijn vingers draagt, valt dit gelijk op. Als het niet aan de schittering ligt die weerkaats in de diamant, dan is het wel het elegante en stijlvolle karakter van de ring.

Wat zijn 14 karaat gouden sieraden?

Het aantal karaat in gouden sieraden loopt op van 8 karaat tot en met 24 karaat. Bij 24karaats goud is 99,99% puur goud aanwezig (24/24). Bij 14-karaats gouden sieraden worden de sieraden gemaakt van een goudlegering die uit 58,5% (14/24 = 0,585) puur goud bestaat en 41,5% uit andere metalen. Deze andere metalen zijn een combinatie van bijvoorbeeld palladium, zilver en/of koper. Vroeger werd er nikkel verwerkt in deze combinatie. Tegenwoordig wordt dit niet meer gedaan vanwege de allergische reacties die veroorzaakt kunnen worden.

 

14 karaat gouden ringen

Bij de 14 karaat gouden ringen van Sparkle Amsterdam hoort uiteraard ook een mooie diamant. In onze gouden ringen collectie vind je solitair ringen of bijvoorbeeld een alliance rijring. Daarnaast bieden wij ook prachtige gouden ringen aan met gekleurde stenen, zoals saffier of robijn met daaromheen diamantjes. Onze solitaire ringen hebben zowel een 4-poots chaton als een 6-poots chaton. Hierdoor zitten de diamanten niet alleen goed vast, maar kan het licht er ook nog eens perfect in vallen. Dit zorgt voor een optimale schittering van de diamant.

 

Twee gouden ringen met een diamantGeelgouden ring met diamanten

 

De prijs van een 14 karaat gouden ring

14 karaat goud wordt vaak gebruikt bij het creëren van gouden sieraden. Dit komt doordat het duurzamer dan puur goud is en daarnaast is het ook minder duur. De prijs van 14 karaat goud bedraagt namelijk € 29,37 per gram mits het totaal onder de 25 gram is. Is het totale goud meer dan 25 gram, dan wordt de prijs € 30,37 per gram. Naast de goudprijs worden meestal ook kosten voor het vakmanschap gerekend en bijkomende kosten voor diamanten en andere stenen.

 

Investeren in een 14 karaat gouden ring

Investeren in een gouden ring is over het algemeen hartstikke slim en lucratief. Doordat goud een stabiele prijsstijging heeft, betekent dit dat het goud meer waard wordt naar mate van tijd. De oorzaak hiervan is dat de vraag naar goud internationaal blijft stijgen, waardoor het aanbod afneemt. Verder heeft een 14-karaats gouden ring ook sentimentele waarde, wat misschien nog wel waardevoller is. Zo kan de gouden ring jarenlang al dan niet generaties lang meegaan.

 

Een 14 karaat gouden ring cadeau geven: zo pak je het aan

Als je een cadeau wilt geven aan bijvoorbeeld je moeder, dochter of beste vriendin, dan is een 14 karaat gouden ring een uitstekende keuze. Bij Sparkle Amsterdam kun je de gouden ringen (of andere sieraden) niet laten personaliseren. We leveren de ringen wel in een luxe verpakking van Sparkle Amsterdam, zodat deze gedurende de reis perfect intact blijft. Daarnaast versturen wij alle pakketjes aangetekend. Dit houdt in dat ze veilig en snel worden bezorgd. Ieder item is verzekerd en kan alleen met een handtekening ontvangen worden. Dit betekent dat je pakketje dus niet bij je buren afgeleverd zal worden. Alle bestellingen vóór 17:00 worden dezelfde werkdag nog verzonden.

 

Het vinden van de juiste maat

Weet jij je eigen ringmaat niet? Dat begrijpen wij volkomen! Daarom kun met behulp van onze ringsizer zelf thuis je ringmaat opmeten. Mocht jouw ringmaat er niet tussen zitten? Maak je geen zorgen en neem even contact op met ons. Wij kunnen de ringen namelijk ook op maat maken!

 

Meer weten over onze gouden ringen?

Wil je meer weten over gouden ringen? Neem dan eens en kijkje op deze pagina en lees alles wat je wilt weten over onze gouden ringen.

 

 

Generic placeholder image

sparkleamsterdamcom

gouden ringen met diamanten

Hey you!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop!