De gouden ring met diamant | Sparkle Amsterdam

Gratis verzending en retour

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geleverd met certificaat

usp Gratis verzending en retour
usp Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
usp Geleverd met certificaat

De gouden ring met diamant van Sparkle Amsterdam

Bij Sparkle Amsterdam zijn we gespecialiseerd in het maken van 14 karaat witgouden en geelgouden ringen met diamant. Onze uitgebreide collectie bestaat uit schitterende unieke ringen, die een leven lang meegaan. Alles wat je wilt weten over onze prachtige ringen lees je in dit artikel.

De prijs van een witgouden ring met diamant

De prijzen van de witgouden ringen van Sparkle Amsterdam zijn uiteenlopend. Dit komt door het model van de ring en de diamant die erop zit. Het aantal karaat van de diamant kan erg bepalend zijn voor de prijs van de ring. Sommige ringen van hetzelfde model verschillen erg in prijs door het aantal karaat van de diamant. Het aantal karaat wordt bij diamanten altijd bepaald aan de hand van hun gewicht. Zo is een diamant van 0.50 karaat niet alleen lichter dan een diamant van 1.00 karaat, maar ook goedkoper. Daarnaast hebben verschillende slijpvormen ook invloed op de prijs. Sommige slijpvormen kosten meer tijd en moeite dan anderen.

 

Zijn de witgouden ringen met diamant van Sparkle gecertificeerd?

Bij Sparkle Amsterdam zijn al onze sieraden met diamant voorzien van een diamant certificaat. Ook de witgouden ringen met diamant hebben een officieel certificaat. In dit certificaat vind je de waarden en ratings voor elk van de 4C’s; Carat (Gewicht), Color (Kleur), Clarity (Helderheid) en Cut (Slijpvorm). Stel je sieraad wordt ooit gestolen of je bent het verloren, dan kan je met behulp van je diamant certificaat aantonen dat het diamanten eigendom echt van jou is.

 

Geelgouden ring met diamantenwitgouden solitair ring met diamant

 

14 karaat gouden ring met diamant

Alle sieraden van Sparkle Amsterdam worden gemaakt van 14 karaat goud. Een 14 karaat gouden ring met diamant van Sparkle Amsterdam heeft een uniek en tijdloos ontwerp. Zo past de ring bij vrijwel iedere outfit en zal deze nog jaren meegaan.

 

Waarom investeren in een 14 karaat gouden ring met diamant?

Het investeren in 14 karaat goud is een verstandige keuze. Goud heeft namelijk een hele betrouwbare waarde, die alleen maar meer waard wordt op de lange termijn. Dit komt simpelweg doordat er minder goud beschikbaar wordt en door schaarste stijgen de prijzen jaarlijks een klein beetje. In gouden ringen met diamant investeren is dubbel zo slim, want niet alleen het goud is waardevol maar ook de diamant. Bij diamant kan je op twee manieren investeren, namelijk door (1) fysieke diamanten te kopen en (2) door kwalitatief hoogwaardige diamanten sieraden aan te schaffen. Het voordeel van investeren in 14 karaat gouden ringen met diamanten is dat juist in een onzekere tijden het fijn kan zijn je geld ergens in vast te zetten. Investeren in diamant of goud gaat alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Je wil natuurlijk niet dat de waarde van een sieraad minder wordt op den duur. Daarom is het van belang je hier goed in te verdiepen voordat je hier verder mee gaat.

 

Een gouden solitair ring met diamant speciaal voor jou

Ben jij benieuwd naar een gouden solitair ring met diamant die helemaal bij jou past? De prachtige ringen collectie van Sparkle Amsterdam heeft voor ieder wat wils. Ontdek welke schitterende ring jouw inner sparkle naar boven brengt!

 

Wat is een solitair ring?

Wat een solitair ring is wordt eigenlijk al in de naam zelf uitgelegd. Het woord solitair betekent hetzelfde als single of solo. Bij een gouden solitair ring met diamant wordt simpelweg gesproken van een gouden ring met een enkele diamant. Desondanks kan de stijl van een solitaire ring wel variëren. De band waar de diamant op geplaatst wordt kan een moderne en elegante stijl behouden, waardoor de helderheid en schittering van de diamant geaccentueerd wordt. Sommige solitaire ringen worden op een meer klassieke of vintage band geplaatst, die versierd wordt met kleine details.

 

Geelgouden gouden ring met diamant

Een geelgouden ring met diamant is net zo schitterend als een witgouden ring met diamant. Afhangend van jouw persoonlijke smaak en stijl bieden wij jou een uitgebreid assortiment met magnifieke ringen aan. Onze niet-tijdgebonden ringen gaan jarenlang met je mee en zullen een standaard item worden in je kledingkast.

 

Verkleurt een gouden ring met diamant?

Dankzij het 14 karaat goud waarvan de ringen van Sparkle Amsterdam worden gemaakt, zullen de ringen niet verkleuren. Je kan met gerust hart douchen, zwemmen of sporten met de ringen om. Door je gouden sieraden goed te verzorgen gaan ze nog langer mee en raken ze niet beschadigd of gekrast.

 

Hierdoor kun je langer genieten van je gouden ring met diamant

Wil je dat je sieraden langer meegaan en mooi blijven? Dan kun je ze het beste af en toe schoonmaken en poetsen. Dit klinkt misschien als een mega moeilijk project, maar gelukkig valt dat hartstikke mee. Je kan een sopje maken voor de sieraden met groene zeep en lauw water. In het sopje leg je de sieraden om het vuil een klein beetje los te weken. Neem vervolgens een zachte tandenborstel en borstel je 14 karaat gouden ring met diamant en al helemaal schoon. Spoel dan je ring af met lauw water en droog ze dan goed af met een flanellen doek. Tot slot neem je een geprepareerde gouddoek om de ring op te wrijven.

 

Generic placeholder image

sparkleamsterdamcom

gouden ringen met diamanten

Hey you!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop!