Ons verhaal | Sparkle Amsterdam

Gratis verzending en retour

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geleverd met certificaat

usp Gratis verzending en retour
usp Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
usp Geleverd met certificaat

Kom langs in een van onze showrooms

Wil je een sieraad van Sparkle Amsterdam bekijken en passen? Of twijfel je tussen twee sieraden? De sieraden kun je bekijken en passen in één van onze showrooms in Monnickendam en Bergen. De collectie van Sparkle Amsterdam is te vinden in de showrooms. Kom langs en ontdek welk sieraad perfect bij jou past.

Sparkle Amsterdam

Kom de sieraden van Sparkle Amsterdam bekijken in de showroom in Monnickendam. De medewerkers van Sparkle staan klaar om jou te adviseren over de mooiste sieraden. Twijfel je tussen twee sieraden? Geen probleem! Je kunt alle sieraden ook passen in de showroom. Kom langs en ontdek welk sieraad perfect bij jou past.

maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30
zaterdagen tussen 09:30 en 17:00.

Sparkle Bergen (Klaas-Jan Stammis Edelsmid-Juwelier)

De sieraden van Sparkle Amsterdam kun je ook bekijken en passen bij de showroom in Bergen. De collectie is ook te vinden in de Klaas-Jan Stammis Edelsmid-Juwelier in Bergen. Kom langs om de sieraden te passen en uiteindelijk het sieraad te vinden waar je elke dag mee kunt stralen.

maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30
zaterdagen tussen 09:30 en 16:30.

Twijfel je over je ringmaat?

Heb je twijfels over de juiste ringmaat? Geen probleem! Met de ringsizer van Sparkle Amsterdam meet je gemakkelijk jouw ringmaat. Steek het einde door de gesp om een ringmodel te vormen, schuif de ringsizer om je vinger en stel deze bij tot de ringsizer comfortabel zit. Controleer of je de ringsizer nog over je knokkel heen kunt schuiven en lees vervolgens je ringmaat eenvoudig af van de ringsizer.

Generic placeholder image

sparkleamsterdamcom

gouden ringen met diamanten

Hey you!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop!