Verlovingsring | Tips voor de verloving van je dromen | Sparkle Amsterdam

Gratis verzending en retour

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geleverd met certificaat

usp Gratis verzending en retour
usp Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
usp Geleverd met certificaat

Tips voor de verloving van je dromen

Verlovingsringen

Tijd voor jouw verloving

Eindelijk kan het weer! Het einde van het bruiloft loze tijdperk is in zicht. Corona heeft voor wat vertraging gezorgd, maar de tijd is meer dan rijp om jouw aanzoek te plannen. Inclusief de pérfecte verlovingsring.

Jullie eeuwigdurende liefde staat natuurlijk centraal op dit moment, maar wat is een betere manier om jullie relatie te bezegelen dan met een schitterende diamanten verlovingsring? 

De ring voor het ‘ja-woord’ 

Bij Sparkle Amsterdam heb je de keuze uit prachtige ringen. Maar een aanzoek doe je natuurlijk niet zomaar, het is een spannend en speciaal moment dat om de perfecte ring vraagt. Of je nu een aanzoek doet terwijl je springt uit een vliegtuig of traditioneel op je knieën gaat, met een diamanten ring van Sparkle zegt jouw geliefde ongetwijfeld ‘ja!’. Sparkle heeft de stralende solitair verlovingsring, die door haar tijdloze uiterlijk ongetwijfeld in de smaak zal vallen. Maar ook de rijring uit onze ‘Eternity rings’ collectie is een uiterst geschikte kandidaat. De rijring staat namelijk symbool voor eeuwigheid, wat meer kun je wensen voor het huwelijk?  

Een verlovingsring is pas echt compleet met een diamant, de edelsteen die symbool staat voor onverslaanbaarheid en eerlijkheid. De diamant is de perfecte steen om jullie gevoelens voor elkaar te verenigen.

Een filmisch aanzoek

Wie heeft de legendarisch film ‘Love actually’ niet gezien. Hugh Grant als de Engelse ‘prime minister’, een gekke superster en acht verschillende verhalen over liefde. Een echte ‘feel good romcom’, want humor is niet weg te denken uit deze film. 

“I feel it in my fingers

I feel it in my toes

Love that’s all around me

And so the feeling grows” 

– Love is all around by Wet Wet Wet

Zoals het liedje al zegt, liefde is echt overal. Zo ook bij de schrijver Jamie en zijn werkster Aurelia, zij worden hopeloos verliefd op elkaar. Dus inderdaad hopeloos of toch niet ;). Een taalbarrière en verlegenheid zorgen ervoor dat het koppel elkaar niet meteen vindt. Maar gelukkig komt daar verandering in. Na een ritje naar het vliegveld blijft Jamie met een vol hoofd achter. Hij moet Aurelia opzoeken en vertellen wat ze voor hem betekent voordat het te laat is. Zodoende zoekt Jamie Aurelia op in Portugal. Als een ware romanticus vraagt hij om de hand van Aurelia bij haar vader en gaat dan op zoek naar zijn ware liefde. Onderweg verzamelt hij steeds meer dorpsbewoners die blij verrast zijn met het nieuws. Eindelijk vindt hij haar en verklaart in zijn beste Portugees zijn liefde aan haar. Super cute!

Elk aanzoek is uniek, want elk koppel is uniek. Je hebt het koppel dat super snel trouwt zoals Jamie en Aurelia. Maar je hebt ook koppels die lijken op Paul en Holly (uit ‘Breakfast at Tiffany’s’), het koppel waar één van hen moet realiseren hoeveel hij of zij om de ander geeft. Of het koppel dat begint als vrienden en pas 100 jaar later samenkomt, zoals Harry en Sally (uit ‘When Harry met Sally’). Het maakt niet uit wat voor koppel jullie zijn, het is tijd om elkaar het jawoord te geven!

Something old, something new, something borrowed, something Sparkling

Na het jawoord komt uiteraard de planning naar de daadwerkelijke bruiloft. In deze voorbereiding mogen de vier ‘somethings’ zeker niet missen. Ongetwijfeld heb je wel eens van ze gehoord. Iets oud, iets nieuws, iets geleends en iets sprankelends ;). 

Something old

Het oude dat symbool staat voor het leven dat je leidde voordat je trouwt. En dan hebben we het niet over alle wilde nachten die je misschien liever zou willen vergeten. Denk eerder aan die keer op vakantie in Frankrijk toen jullie gouden muntje vonden in de rivier. Of toen oma het verhaal vertelde van het armbandje dat nu nog steeds om jouw pols schittert. Welk voorwerp je ook kiest, zorg dat het een speciale betekenis voor je heeft. 

Something new

‘Iets nieuws’ staat symbool voor optimisme en de glansrijke toekomst die op jullie wacht. Deze is misschien wat makkelijker te vinden, zo kun je bijvoorbeeld je trouwjurk als het nieuwe voorwerp kiezen. Maar denk vooral niet in kaders want de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.   

Something borrowed

Je ‘something borrowed’ kun je bij alles en iedereen vandaan halen. Het geleende voorwerp staat symbool voor de hechte band die je hebt met familie en vrienden. Misschien kun je wel een sluier lenen van een goede vriendin of zelfs van je moeder? Het zoeken naar jouw unieke geleende item is de perfecte kans om de kasten van je zussen, vriendinnen en  tantes door te spitten op zoek naar die ene parel die jouw speciale dag nog mooier en persoonlijker zal maken. Wellicht kan dit voorwerp je zelfs een gerustellend gevoel geven wanneer je naar je toekomstige echtgenoot of echtgenote loopt.  

Something sparkling

En tot slot iets sprankelends, want een ‘Sparkle’ mag absoluut niet missen op jullie bruiloft. Misschien is dit wel de eenvoudigste categorie, want met een schitterend sieraad is het altijd raak. Je kan natuurlijk je geliefde ten huwelijk hebben gevraagd met een prachtige verlovingsring van Sparkle, maar waarom stoppen met de verwennerij? Schuif aan die verlovingsring op jullie bruiloft nog een trouwring. Of begin een prachtige traditie en draag een paar diamanten oorbellen uit ‘The Classics’ collectie, die je vervolgens kan doorgeven aan je kinderen of andere dierbaren. Zo hebben die meteen hun ‘something old’. 

Jullie ‘happily ever after’ 

Plan een ballonvaart, boek een weekendje weg naar jullie favoriete stad, de mogelijkheden zijn oneindig. Koop een prachtig boeket met haar favoriete bloemen, verzamel je moed en zoek de ring uit. Laat net als Jamie je hart spreken en wacht niet langer. Bestel je vandaag voor 17:00 uur jouw perfecte verlovingsring bij Sparkle Amsterdam, dan ben je morgen verloofd.

Generic placeholder image

sparkleamsterdamcom

gouden ringen met diamanten

Hey you!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop!