5 x Sprankelende trouwlocaties | Sparkle Amsterdam

Gratis verzending en retour

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geleverd met certificaat

usp Gratis verzending en retour
usp Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
usp Geleverd met certificaat

5 x Sprankelende trouwlocaties

Trouwlocatie op het strand

Een trouwlocatie zoeken, zo makkelijk is dat niet. Want wat voor soort bruiloft willen jullie? Zijn jullie op zoek naar een relaxte trouwerij aan het water? Of juist iets in een oude kerk met karakteristieke ramen? Het is een ware zoektocht waar veel bij komt kijken, maar het is ook een hele leuke zoektocht. Natuurlijk kunnen jullie een weddingplanner boeken en zo de grootste stress vermijden. Maar sommige dingen kun je niet door een ander laten beslissen. De outfit, het haar, de make-up en last but not least, jouw Sparkle sieraden!

Wat betreft de plek kun je alle kanten op en bij elke locatie hoort natuurlijk een andere outfit.  Maar een outfit is niet compleet zonder sieraden, al helemaal niet op de grote dag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken van de perfecte sieraden voor jullie ideale trouwlocatie. 

Boho Beach wedding

Zijn jullie echte strandliefhebbers en liggen jullie het liefst het hele jaar op het strand? Dan willen jullie misschien ook wel aan het strand trouwen! Strand bruiloften hebben een relaxte en uiterst romantische sfeer. Ook binnen het genre strandbruiloften zijn er veel nuances, er zijn wel duizenden soorten stranden waar je kunt trouwen. Hebben jullie de wens om op een wit strand onder palmbomen elkaar het jawoord te geven, dan is Thailand wellicht een betere keuze dan Castricum aan zee. Als jullie daarentegen al jaren vaste bezoekers zijn op Texel en daar ontzettend veel mooie herinneringen hebben gemaakt, zijn er prachtige plekjes aan de Waddenkust om te trouwen. Tot slot hebben we dan nog de woeste strand bruiloft aan bijvoorbeeld de Zuid-Engelse kust. Het Engelse platteland heeft prachtige stranden met hoge rotsen en groene heuvels, een indrukwekkend decor als trouwlocatie. Zorg wel dat al jullie stoelen stevig vaststaan en je sluier niet wegwaait!

Jullie zullen met vrienden, familie en dierbaren op een prachtige locatie aan het water de zonsondergang kunnen bekijken, die overigens de perfecte achtergrond vormt een fotoserie. Foto’s waarop je straalt met een ronde witgouden Sparkle Amsterdam hanger, met een schitterende diamant erin. Wist je al dat diamant symbool staat voor trouw en eerlijkheid? De ronde hanger heeft een modernere uitstraling (vergeleken met bijvoorbeeld een solitair hanger) wat perfect aansluit bij een strandbruiloft. Kies voor witgoud of geelgoud, afhankelijk van je outfit en overall look – en Sparkle up babe!

Traditioneel door de kerk

Natuurlijk mag een traditionele bruiloft in een kerk niet missen in het rijtje. Kerken hebben een majestueuze uitstraling door de hoge plafonds en hun sublieme versieringen. Ook zal de muziek ongetwijfeld mooi galmen door de ruimte. Tussen alle familie en vrienden op de kerkbanken loop je richting het altaar. Gehuld in een jurk met lange sluier en een paar killer heels ga je jouw ware tegemoet. 

De ultieme trouwlocatie in deze categorie is de St Paul’s Cathedral waar ook het volledige Engelse koningshuis in het huwelijksbootje stapt. Groot gelijk hebben ze, want wat is dit een prachtige kerk. Hoge plafonds, indrukwekkende zuilen en gouden kunstwerken, werkelijk een plek voor prinsessen. Gelukkig zijn er dichter bij huis ook schitterende kerken te vinden. Neem bijvoorbeeld de Vondelkerk in Amsterdam Zuid of De Duif aan de Prinsengracht, twee sprookjesachtige locaties die de toon voor jullie bruiloft zetten.

Bij deze setting hoort een sprankelende geelgouden solitair ring. Een klassieke ring waarmee je misschien wel ten huwelijk bent gevraagd. Een sieraad dat je ieder moment van de dag laat stralen van geluk. Want naast dat het een symbool is voor jullie eeuwige liefde is het natuurlijk ook een fantastische ring die je nooit meer af wilt doen!

Matrimonio Fantastico

Een bekende trend onder de trouwlocaties: je bruiloft naar het buitenland verplaatsen. Jullie hebben vast vrienden (van vrienden) die hun trouwerij in Italië vierden. Drie dagen is iedereen welkom om deel te nemen aan het feest. Het is een groot festijn en hoe heerlijk is het om te trouwen op een prachtig landgoed in Toscane, op het strand van Hawaii of – welja! – party in Ibiza? Geen zorgen over de regen en temperatuur, of nou ja, als je gaat trouwen op Bali is het wellicht verstandig een luchtige jurk te overwegen. 

Zien jullie jezelf al aankomen op een Italiaans landgoed met wijngaard waar jullie over twee dagen gaan trouwen? Met een intieme kring worden alle voorbereidingen getroffen en genieten jullie van de mooie omgeving. Elke dag is het feest met heerlijk eten en warme temperaturen. De dagen vliegen voorbij en voor je het weet stap je in het wit (of.. ga je voor kleur?) naar het altaar aan de arm van je vader. Niemand zal deze bruiloft ooit vergeten.

Waar en hoe jullie besluiten de bruiloft te organiseren maakt niet uit, als je een paar Sparkle oorbellen in hebt. De oorstekers passen bij elke outfit en temperatuur, maar geven je wel net die extra glinstering. Je bent ten slotte het stralende middelpunt op deze dag, en dat zullen ze weten ook.

Rustiek in de barn

Tot slot de rustieke bruiloft, een opgeknapte schuur met lieve warme lichtjes. Dit is een fijne, intieme trouwlocatie. Er hangt een gemoedelijke sfeer en familie, vrienden en kennissen kletsen gezellig met elkaar, met goede muziek op de achtergrond. Jullie zijn het koppel waar iedereen graag bij is. Voor geen goud zou iemand dan ook deze dag willen missen. Deze bruiloften stralen liefde en gezelligheid uit. Er wordt lekker gegeten en gedanst, de intieme setting brengt iedereen heel dicht bij elkaar. Om de locatie nog een persoonlijk randje te geven kun je je creatieve schoenen aantrekken en de bruiloft ‘diy’ (do it yourself) boeken induiken. Van schattige bruiloft geschenken tot sfeervolle tafelversieringen, er is van alles te verzinnen. Pluis lekker Pinterest af om jullie trouwerij helemaal persoonlijk en uniek te maken.

Een geelgouden rijring sluit mooi aan bij het karakter van deze bruiloft. Het goud staat symbool voor warmte, en de aaneenschakeling van diamanten geeft de sterke band weer die jullie samen hebben én die je deelt met de gasten. Op meters afstand van het feest zal het gelach hoorbaar zijn. De rijring vereeuwigd deze gevoelens en is voor altijd een mooi aandenken aan een bijzondere dag.

Home is where the heart is

Er zijn ontelbaar veel prachtige locaties waar je kunt trouwen die elk hun eigen charmes hebben. Maar jullie grote dag draait niet alleen maar om de plek, het belangrijkste is dat jullie liefde voor elkaar centraal staat. Dat jullie dit kunnen vieren met familie en vrienden. De dag dat jullie trouwen zal niet vergeten worden, of het nou plaatsvond op een tropisch eiland, in de dorpskerk of een andere trouwlocatie. Het wordt hoe dan ook een prachtige dag, gevuld met herinneringen voor het leven. Het leven dat jullie samen zullen delen! Daarom werken we bij Sparkle Amsterdam met diamanten; deze edelsteen vertegenwoordigt de mooiste momenten in het leven. Je zou kunnen zeggen dat de diamant jouw favoriete herinneringen vangt en nooit meer loslaat. Zo’n sieraad mag niet missen op jullie dag. Cheers, op jullie en de prachtige momenten! 

Generic placeholder image

sparkleamsterdamcom

gouden ringen met diamanten

Hey you!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop!