Entourage, eternity en solitair ring | Sparkle Amsterdam

Gratis verzending en retour

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geleverd met certificaat

usp Gratis verzending en retour
usp Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
usp Geleverd met certificaat

Solitair, entourage en eternity ringen

Solitair entourage en eternity ringen

Wat is het verschil?

Binnen de collectie van Sparkle Amsterdam ontdek je de ultieme klassiekers op het gebied van sieraden. Van de solitair ring tot entourage oorbellen. Gouden ringen, oorbellen en colliers met echte diamant. Alle ringen hebben een officiële naam zoals we die vanuit het vak kennen. Maar wat is nu precies wat, en welke is de juiste voor jou?

Solitair

Laten we beginnen met de solitair diamant. De naam zegt het hier eigenlijk al. Solitair is afgeleid van het Italiaanse woord solo, ofwel, enkel. Een solitair ring bestaat dan ook uit een massief gouden band, bezet met een diamant. Afhankelijk van de grootte van de diamant (het aantal karaat) kan een solitair ring variëren in uitstraling: van elegant en fijntjes tot een waar statement. Het solitair model vind je ook bij oorbellen en colliers. Bij oorbellen kan dat een hanger zijn met een enkele diamant eraan, of een paar diamanten oorstekers zoals binnen de Sparkle Amsterdam Essentials collectie. Solitair colliers bestaan uit een diamantje als hanger aan een bijpassend kettinkje. 

Entourage

Het entourage model heeft een super klassieke uitstraling en is naast de solitaire ring een geliefde ring voor het iconische “ja ik wil” moment. Dit model bestaat uit een grote edelsteen in het midden, omringd door kleinere diamantjes. De entourage zetting laat op die manier de edelsteen of diamant in het midden extra stralen. Niet zo gek dus dat ook deze ring populair is voor geliefden. Het staat symbool voor de unieke band tussen jullie twee en laat jouw grote liefde stralen. 

Een van de meest beroemde verlovingsringen is dan ook een entourage ring: de ring van prinses Diana, inmiddels beter bekend als de Lady Di ring (of de Kate ring!). Dit wereldberoemde model bestaat uit een grote blauwe ovale saffier, omhelst door diamanten in een 18 karaats witgouden zetting. Een ware droom!

Eternity

De eternity ring is populair vanwege haar veelzijdigheid. Je kent het eternity model misschien al wel als de rijring. Een gladde band, gezet met diamanten van gelijke grootte. Dit is echt een tijdloos model dat bij jong en oud prachtig staat. Binnen de Sparkle Amsterdam collectie kun je kiezen uit een geelgoud of witgouden band. De diamantjes gaan van fijn en subtiel tot groot fonkelende stenen. Een eternity ring, of rijring, is glitter en glamour in een stijlvol jasje. Een schitterende Sparkle voor om elke vinger. 

Generic placeholder image

sparkleamsterdamcom

gouden ringen met diamanten

Hey you!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop!