Bezorging & Retouren

Vanwege de drukte bij PostNL kan je pakketje langer onderweg zijn dan je van ons gewend bent.

Verzending: gratis en verzekerd

Voor alle artikelen van Sparkle Amsterdam geldt een gratis verzending binnen de Benelux. Bovendien versturen wij alle pakketjes aangetekend. Dat betekent: veilig en snel. Elk item is verzekerd en er is een handtekening nodig voor ontvangst. Je pakketje kan dus niet worden afgegeven bij de buren. De pakketdienst bezorgt alleen op het opgegeven adres, of bij een officieel afleverpunt. 

Op werkdagen verzenden we bestellingen die voor 17:00 geplaatst zijn dezelfde dag nog. Bestellingen na 17:00 verzenden we de volgende werkdag. Alle sieraden worden verpakt is een luxe verpakking van Sparkle Amsterdam, voorzien van certificaat. 

Liever ophalen?

Jouw nieuwe favoriete sieraad ophalen kan natuurlijk ook. Plaats je bestelling online en selecteer ‘ophalen in de winkel’ als bezorg methode. Vervolgens kun je het aan de deur afhalen. Wil je de sieraden liever eerst rustig bekijken en passen? Ook dat is geen probleem. Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. 

Retouren: binnen 30 dagen 

Natuurlijk hopen we dat je blij bent met jouw nieuwe aankoop en volledig ready to Sparkle! Mocht dat nou, om welke reden dan ook, niet het geval zijn – geen probleem. Retourzendingen zijn toegestaan zonder opgegeven reden binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel. Items dienen in originele staat en verpakking retour verzonden te worden. 

Hoe werkt het?

Om een Sparkle artikel retour te zenden stuur je een e-mail met jouw verzoek naar info@sparkleamsterdam.com. Vervolgens mailen wij jou een retourlabel dat je kunt uitprinten om zo het pakketje kosteloos terug te sturen.  

sparkle retour