Our story

‘Sparkle’ ontstaat wanneer je de dingen doet die jij leuk vindt. Wanneer je de status quo loslaat en je jouw eigen pad bepaalt en bewandelt. Telkens wanneer je je innerlijke kracht volgt geniet je van die sprankelende momenten. 

Dat is hoe wij het zien. Wij vonden dat het tijd werd dat vrouwen hun sprankelende zelf omarmen met een even zo sprankelende uitrusting. En wat zou dat beter kunnen doen dan ‘A Girl’s Best Friend’? Precies.

Diamonds are forever.

Als je ooit eerder diamant gedragen hebt weet je: de schoonheid is even hypnotiserend als inspirerend. Een ruwe diamant herken je waarschijnlijk niet eens als je er langs loopt. Pas wanneer ‘ie met veel passie, liefde, aandacht en geduld geslepen wordt ontstaat de onmiskenbare sprankeling.

Daarom is onze collectie diamanten sieraden – geïnspireerd op de bruisende stad Amsterdam – bedoeld om jouw eigen Sparkle te omarmen. Om jezelf te zijn, te leven met passie en om sprankelende herinneringen te creëren voor jou en jouw dierbaren. Elke dag.

It’s your time to shine!

With love,

Sparkle Amsterdam

FAQ

Frequently Asked Questions

Heb je een vraag? Of ben je nieuwsgierig naar het hoe, wat en waarom van Sparkle Amsterdam? Bekijk de FAQ!

Add some Sparkle to your days

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.